Diensten

Aanbouw

Vindt u uw tuin te groot, uw huis te klein of wilt u een werkruimte aan huis? Wij kunnen u helpen met een perfecte aanbouw op maat!

Renovatie

Alles is wel eens toe aan een reparatie. Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres!

Verbouwing

Uw huis is nooit af, er is altijd wel iets waar je liever wat aan zou willen verbouwen. Wij staan voor u klaar om te kijken welke opties er voor u beschikbaar zijn

Nieuwbouw

Heeft u wensen met betrekking tot nieuwbouw? Wij beschikken over de nieuwste technieken en bouwen graag uw droomhuis

Overkapping

Nederland is en blijft een regenachtig land. Toch is het heerlijk om af en toe rustig buiten te kunnen zitten. Neem gerust contact op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen

Diversen

Ook voor andere klussen staan wij voor u klaar. Denk hierbij aan een openhaard, tuintafel of romantisch zitje voor 2

Wij bezitten de nieuwste technieken om uw dromen te laten uitkomen

Neem contact op

Hoe wij werken

Zou u graag een mooie veranda willen, een geïsoleerde garage, mooie openslaande deuren of een op maat gemaakte studeerruimte? Wij staan open voor uw ideeën en willen daarbij onze inbreng geven waar nodig. Door onze ervaringen op het vakgebied weten wij wat de beste keuze is voor u.

Wij streven er naar onze deadline te halen. We komen onze afspraken na en communiceren met u welke werkzaamheden we uit gaan voeren. Uw huis is uw huis, wij zijn te gast.

Wij komen onze afspraken na en zorgen voor een mooi afgewerkt eindresultaat. Wanneer u vragen of opmerkingen heeft staan wij voor u open en bekijken we welke passende oplossing wij voor u kunnen vinden.

Meest genoten projecten

Geert Roovers Timmerwerken is van alle markten thuis. Er is niets wat wij niet kunnen. Momenteel zijn wij het meest werkzaam in de categorieën aanbouw en overkappingen maar wij staan ook altijd klaar om uw ruimtes te renoveren.

Aanbouw: 100%
Diversen: 70%
Nieuwbouw: 90%
Kozijnen vervangen: 80%
Overkapping: 100%

Renovatie: 60%

Veranda: 90%
Verbouwing: 80%