Over ons

Welkom bij Geert Roovers Timmerwerken

Geert Roovers Timmerwerken is vanaf 1 mei 2006 als eenmanszaak gevestigd aan de Rijksweg in Nuland.

Geert Roovers Timmerwerken is vakbekwaam als het gaat om uiteenlopende timmer en afbouwwerkzaamheden voor particulier en bedrijf. U kunt hier bij denken aan nieuwbouw, aanbouw,verbouw en renovatie. Geert Roovers Timmerwerken staat voor betrouwbaarheid, persoonlijke aandacht en een goede kwaliteit. Vele tevreden opdrachtgevers gingen u voor. Referenties en foto´s vind u op deze site. Graag denk ik met u mee in het ontwerp om zo tot een optimale uitvoering te komen. Voor u maak ik graag vrijblijvend een offerte en kom hiervoor graag bij u langs.

Met vriendelijke groet,

Geert Roovers

101%
Wij zetten ons voor de volle 100% in, de laatste procent is gratis!

Werken met een oog voor detail

Al 34 tevreden klanten, bent u de volgende?

50/50
Wij denken met u mee, zowel in uitvoer als ontwerp!

Waarom wij?

Zou u graag een mooie veranda willen, een geïsoleerde garage, mooie openslaande deuren of een op maat gemaakte studeerruimte? Wij staan open voor uw ideeen en willen daarbij onze inbreng geven waar nodig. Door onze ervaringen op het vakgebied weten wij wat de beste keuze is voor u.

Wij streven er naar onze deadline te halen. We komen onze afspraken na en communiceren met u welke werkzaamheden we uit gaan voeren. Uw huis is uw huis, wij zijn te gast.

Wij komen onze afspraken na en zorgen voor een mooi afgewerkt eindresultaat. Wanneer u vragen of opmerkingen heeft staan wij voor u open en bekijken we welke passende oplossing wij voor u kunnen vinden.

Meer over ons

Wie zijn wij?

Mijn naam is Geert Roovers, al sinds 1 mei 2006 eigenaar van mijn eenmanszaak gevestigd aan de Heiweg in Nuland.

Wat doen wij?

Wij houden ons voornamelijk bezig met allerlei timmerwerken. Denk hierbij aan overkappingen, renovaties en verbouwingen. Daarnaast beschikken wij over de kennis en vaardigheden om een nieuwbouw te realiseren. Van garagedeuren tot zwembaden, wij staan voor u klaar!

Voor wie werken wij?

Wij zetten ons graag in voor particulieren maar staan ook open voor zakelijke klanten, niets is ons te gek.

Meest genoten projecten

Geert Roovers Timmerwerken is van alle markten thuis. Er is niets wat wij niet kunnen. Momenteel zijn wij het meest werkzaam in de categorieën aanbouw en overkappingen maar wij staan ook altijd klaar om uw ruimtes te renoveren.

Aanbouw: 100%
Diversen: 70%
Nieuwbouw: 90%
Kozijnen vervangen: 80%
Overkapping: 100%
Renovatie: 60%
Veranda: 90%
Verbouwing: 80%

 

Wat klanten over ons zeggen

  • “Nadat Geert en Rick hun werk hadden gedaan bij mijn ouders in de tuin, hebben zij contact met mij opgenomen voor een nieuwe website. Ze waren al snel enthousiast over wat ik voor hen kon betekenen. Na een aantal aanpassingen was het eindelijk zo ver en kon de website online. Geert Roovers was erg sociaal en betrokken bij het proces. Zowel tijdens het werk als na het werk staat hij voor iedereen klaar.”
    Dominique DondersGrafisch vormgeefster

Wij werken voor Geert Roovers Timmerwerken

Dit is ons team, samen zorgen wij voor een sterk kwalitatief eindresultaat. Wij ontzorgen u bij al uw problemen.